Matsmart-kokeilu

Säästä luontoa ja lompakkoa - testissä Matsmart

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Ollaan pidemmän aikaa Metalliyrittäjän kanssa mietitty miten saataisiin meidän kauppalaskut pienemmiksi koska tuntuu että kuukausittain laitetaan valtaosa tilistä läheisen ruokakaupan kassaan. Etenkin minulla, kun tulot olivat ensin vanhempainvapaan ja nyt osa-aikatyön takia hieman alhaisemmat, tuntuu että lainojen, laskujen ja ruokakaupassa käynnin jälkeen tilille ei jää mitään. 

Matsmartia olen mainostanut blogissani alusta saakka, vaikken koskaan ollut sitä itse kokeillut. Siihen piti tulla muutos, ja niimpä aloin tutkia matsmartin sivuja että mitähän sieltä löytyisi meidän tarpeisiin. Ja sieltähän löytyi, PALJON. 😁 Matsmartin idea on myydä tuotteita jotka olisivat vaarassa joutua hävikkiin mm. sen takia että tuotetta on valmistettu liikaa tai pakkaus on jotenkin virheellinen. Eli täysin käyttökelpoisia tuotteita halvalla. Kelpaa mulle!

Meillä ostoskoriin päätyi hygieniatuotteita, säilykkeitä, KAHVIA ja herkkuja tottakai. 😅 Vinkkinä kaikille vanhemmille että esim. vauvanruokaa ja -tarvikkeita löytyy myös tuolta. Sivuilta löytyy myös aina päivän diili, silloin kun itse tein tilauksen niin tuo diili oli esm. kahvi 0,99€/kpl!  Hinnat oli noin -50% ovhsta, minun kokeilupaketti olisi kaupassa maksanut noin 60€ ja nyt hinta oli noin 30€. Toimitusaika on 3-6 arkipäivää ja laatikon voi tilata esim. postin noutopisteeseen (alk. 3,90€) tai kotiinkuljetettuna (alk. 9.90€).

Mulla on nyt mahdollista tarjota teille Matsmartin superviikon kunniaksi alekoodi joka on voimassa 12.-18.4.2021. Koodilla SUPERVIIKKO10 saat 10% lisäalen. (Koodi voimassa vain uusille asiakkaille, tuotteiden yhteissumma oltava väh. 45 € per tilaus, vain yksi kuponki per asiakas, voimassa 12.-18.4.2021.) 

Matsmartin sivuille pääset tästä linkistä *MATSMART - verkkosivut


*

Meillä ollaan ainakin tosi tyytyväisiä tähän palveluun, ja aionkin jatkaa palvelun käyttämistä. Toivottavasti tekin tykkäätte. 😊


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen vuosi D1 takana

Jättikatkarapu risotto

Kevätkuulumisia ja uutisia