Grillattu mozzarellatomaatti

Helpotusta kesän kaipuuseen

Viikonloppu tarkoittaa meidän perheelle, saunomista, ulkoilua ja hyvää ruokaa. Huomaa että nyt alkaa jo makuhermot kääntyä kohti kesää koska tässä eräänä lauantaina päätimme grillata. Grillaus näin kevät-talvella ei sinänsä ole kummallista koska Metalliyrittäjähän grillaa ympäri vuoden mutta se mitä päätettiin grillata viittasi selkeästi kohti kesää. Lauantai-illan menuulla komeili bataattilohkojen ja grillatun broilerin lisäksi grillattu mozzarellatomaatti. 

Grillattu mozzarellatomaatti

3 isoa tomaattia

2 mozzarella palloa

oliiviöljy

suola

pippuri

hienonnettu basilika


1. Pese ja kuivaa tomaatit ja leikkaa niihin viillot 
2. Lisää väleihin siivutettua mozzarellaa sekä mausteet
3. Valuta päälle hiukan oliiviöljyä
4. Kääri folioon ja laita grilliin n. 15 min. 

Yllätyin siitä kuinka helposti tomaatin sai täytettyä ilman että ne meni rikki. Jos tarjolla ei ole esim jotain oikein mausteista ruokaa tämän kanssa, niin sitten kannattaa laittaa PALJON mausteita. Ehkä ensi kerralla lisään murskattua valkosipulia ja rakastamaani grillimaustetta tomaatin viiltoihin. Luulen että seuraavalla kerralla myös kokeilen grillata ilman tuota foliota koska tomaatista ja juustosta lähti aika paljon nesteitä jotka nyt jäi folioon lillumaan.

Onneksi kesään on kuitenkin vielä aikaa...Ehtii vielä testata muutaman erilaisen version ennenkun tarjoilen tätä kesän grillivieraille. 😁

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen vuosi D1 takana

Jättikatkarapu risotto

Kevätkuulumisia ja uutisia