Ensimmäinen postaus


Ensimmäinen postaus!

”No nyt me joudutaan jonnekin blogiin...”

... näin mieheni mutisi koiralle, kun kerroin hänelle ajatuksestani kirjotella blogia meidän elämästämme. Hymähdin ja totesin "Joo", olinhan jo varautunut tähän mieheni todella tyypilliseen reaktioon. Taitaa oikeasti olla mielissään kun olen keksinyt itselleni uuden harrastuksen.

Ajatusta blogista olen pyöritellyt päässäni siitä lähtien kun tulin raskaaksi eli noin 2 vuotta. Alkuun ajattelin että olisi kiva kirjoitella raskauden vaiheista ja tulevasta vauvavuodesta. Paskat minä mitään sellaista ehdin, ensin oli jäätävä raskauspahoinvointi jolloin pelkkä näyttöön päin katsominen sai aikaan pytyn halailua ja sitten tuli vauvavuosi jolloin koin sellaista kasvua sekä ihmisenä että äitinä että en niitä tunnemyrskyjä halunnut näyttää kuin ihan lähimmille (voi niitä raukkoja 😁). Ehkä vielä palaan sekä raskausaikaan, synnytykseen että vauvavuoteen vähän tuonnepana. 

Niinpä nyt kun voimavarat alkavat palautua ajattelin että on blogin aika. Täältä tulee löytymään tarinoita mm. meidän arjen kiemuroista, äitiydestä sekä taaperomme kehityksestä. Ja jottei liian selkeäksi menisi niin mehän olemme mieheni kanssa innokkaita lauantai kokkailijoita joten testikeittiömme reseptitkin saattavat löytää tiensä tänne. 😄

Tätä blogia emännöin siis minä, Hanna, kohta 34v äiti Itä-Uudeltamaalta. Meidän perheeseen kuuluu lisäkseni mieheni Metalliyrittäjä, tyttäremme Ellen sekä koiramme Fasu. 

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt seurassamme 😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättikatkarapu risotto

Hän on täällä!

Vauvakuplasta diabeteksen maailmaan