Rv 3-7 ja varhaisultra

 Plussaaminen ja aika ennen varhaisultraa

Muutaman kuukauden kuluttua siitä kuin annoimme vauvalle luvan tulla, plussasin. Elettiin syyskuuta ja epäuskoisena tein kolme testiä ennenkuin uskoin asian todeksi. Muistan ajatelleeni että tulipa tämä nyt nopeasti, hiukan jopa hävetti miten nopeasti. Ollaan onnekkaita. 💗 Päätämme pitää asian salaisuutena muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. 

Olo on mitä mainioin ja ainoastaan sykkeen nousu rasituksessa paljastaa itselleni että jotain sisälläni tapahtuu. Pystyn syömään normaalisti ja kahvikin maistuu. Olisikohan tämä poika kun voin niin hyvin? Sitten kaivelen Ellenin odotuksen blogikirjoituksia ja huomaan että tuolloinkin pahoinvointi alkoi vasta viikoilla 7-8. Elättelen kuitenkin viimeiseen asti toivetta siitä että saan nauttia myös alkuraskaudesta ilman sen suurempia kremppoja.

Jännitän varhaisultraa. On lokakuu ja vietetään kansallista raskauden ja lapsen menetyksen tietoisuuskuukautta. Onkohan tämä sattumaa, mitä jos me ollaan yksi niistä pariskunnista jotka joutuu tämän asian kohtaamaan. Vietetään Ellenin syntymäpäivä enkä uskalla kertoa pikkusisaruksesta mitään vaikka talo on täynnä meidän rakkaimpia. 

Jännitin turhaan, ultrassa näkyy viikkoihin sopiva pienen Beben alku jonka syke erottuu selvästi. 💓

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättikatkarapu risotto

Hän on täällä!

Vauvakuplasta diabeteksen maailmaan